Χοντρό επεισόδιο με Κούγια στην ΕΠΟ μετά την ποινή

Με περιπολικό έφυγε αθλητικός δικαστής απ’ την Ομοσπονδία

Χοντρό επεισόδιο έγινε στην ΕΠΟ ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Αλέξη Κούγια και μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής, που δέχθηκε επίθεση απ’ τον ποινικολόγο και αποχώρησε με περιπολικό από το πάρκο Γουδή.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας και απευθυνόμενος σε μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής έλεγε «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ».

Η επίθεση στο μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ήταν αποτέλεσμα της… τριπλής ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που έριξε το δικαιοδοτικό όργανο στον Αλέξη Κούγια για συμπεριφορές του σε παιχνίδια πρωταθλήματος της Κορίνθου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επεισόδιο προκάλεσε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ…».

Ο συγκεκριμένος δικαστής κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας με περιπολικό. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα