Δεν θα γίνουν οι αγώνες της Δόξας Δράμας στη Super League 2

Η διοργανώτρια της Super League 2 αποφάσισε την αναβολή των αγώνων της Δόξας Δράμας, καθώς η ΠΑΕ δεν έχει πιστοποιητικό συμμετοχής. Το προγραμματισμένο για το Σάββατο παιχνίδι της Δόξας με τα Χανιά εκτός έδρας και αυτό με τον Εργοτέλη εντός στις 20 Ιανουαρίου, δεν θα διεξαχθούν.

Αιτία το γεγονός ότι οι Δραμινοί δεν προσκόμισαν στη διοργανώτρια ως όφειλαν την προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου κατά της απόφασης της ΕΕΑ, που δεν τους έχει χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής. Μάλιστα η αίτηση αναστολής έχει προσδιοριστεί για τις 21 Ιανουαρίου πράγμα που αυτομάτως σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση η Δόξα δεν θα μπορέσει να παίξει και στη 2η αγωνιστική!

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».

Το πρόγραμμα της Super League 2:

Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Καραϊσκάκης Άρτας – Λεβαδειακός (14:45, Δημοτικό Στάδιο Αγιών Αναργύρων)

ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας (14:45, Βουζουνεράκειο)

Χανιά – Δόξα Δράμας (αναβολή)

Παναχαϊκή – Τρίκαλα (14:45, Γήπεδο Αγυιάς, ΕΡΤ3)

 

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Εργοτέλης – Ιωνικός (14:00, Παγκρήτιο Στάδιο)

Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη (14:45, ΕΡΤ3, AEL FC Arena)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα