Εξώδικο και αγωγή Βαξεβάνη σε Πρετεντέρη

O εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε εξώδικο και αγωγή στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, αναφορικά με τα όσα σχολίασε σε εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου για τα 3 εκατ. ευρώ που υποστήριξε ότι έχει λάβει από τον Ι.Καλογρίτσα.

Όπως αναφέρει ο κ. Βαξεβάνης στο εξώδικο:

Κύριε Πρετεντέρη, Σε εκπομπή σας, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, την Πέμπτη, 28η Ιανουαρίου 2021, η οποία μεταδόθηκε στις 9-10 π.μ., αναφερθήκατε στο πρόσωπό μου, με συκοφαντικό, προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο, ενώ γνωρίζετε πως όσα μεταδίδετε δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Τα λέτε, όμως, δολοφονώντας το χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου.

Η συκοφαντική αναφορά σας στο πρόσωπό μου δεν έγινε καν για λόγους επικαιρότητας, αλλά γιατί εσείς προφασιστήκατε πως υπάρχει κάποιο σχόλιο ακροάτριας (ονόματι Αντιγόνη), από το οποίο δήθεν «πιαστήκατε» για να προχωρήσετε στην συκοφάντησή μου.

Συγκεκριμένα, η ακροάτρια, φέρεται από εσάς να ρωτά, σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν με τις αγωγές του Αλέξη Τσίπρα εναντίον των δημοσιογράφων, Γ. Παπαχρήστου και Ι. Κουρτάκη:

«Αν ο Τσίπρας ζητάει 1 εκατομμύριο από τον Παπαχρήστο, πόσα πρέπει να ζητάει η Μαρέβα από τον Βαξεβάνη;».

Το σχόλιό σας επί του «μηνύματος Αντιγόνη» είναι:

«Έλα ρε φαγώθηκες με τον Βαξεβάνη. Είναι μπατίρης ρε ο Βαξεβάνης. Τρία εκατομμύρια του δώσανε για να βγάλει την εφημερίδα. Τα έφαγε τα τρία εκατομμύρια. Τι νομίζετε ότι του έχει μείνει; Πήρε 3 εκατομμύρια από τον Καλογρίτσα μέσω του Παππά, μέσω όλων αυτών εκεί πέρα. Τελειώνουν τα λεφτά. Έτσι είναι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα