Γελάει ο κόσμος με τις γραμμές του μετρό του Παπαδόπουλου. Η μπλε γραμμή είναι Δημοτικό – Δουκίσσης Πλακεντίας και η κόκκινη Ελληνικό – Άγιος Αντώνιος

Καλά όχι ότι περιμέναμε τίποτα καλύτερο από Μανούχο και Ιωάννη Παπαδόπουλο. Αυτοί είναι, τέλος. Ούτε φωνές ούτε κραυγές. Υπηρέτες της διαιτησίας. Και με θράσος υπηρέτες.

Πρόσεξε, να δεις ότι αυτός ο Παπαδόπουλος, ούτε την ανομία του δεν ξέρει να καλύπτει το παλικάρι. Βάζει γκολ ο Ελ Αραμπί, το πρώτο που ακυρώθηκε. Και λέει, οφ σάιντ.

Και περιμένεις εσύ, να δεις τις γραμμές. Μάλιστα. Βλέπεις μια κόκκινη και μία μπλέ από τον Ιωαννη Παπαδόπουλο τον VARista. Η κόκκινη γραμμή ήταν Ελληνικό – Άγιος Αντώνιος Περιστέρι και η μπλε Δημοτικό – Δουκίσσης Πλακεντίας , αεροδρόμιο. Τέτοιες γραμμές είναι αυτές.

Δες την φωτογραφία. Η μπλε γραμμή τις ακριβώς δείχνει, ρε μάστορα Παπαδόπουλε; Την κόκκινη την έβαλε κι όποιον πάρει ο χάρος. Η μπλε τι ακριβώς; Σάμπως ξέρει και ο ίδιος; Την έβαλε εκεί, κοπάνησε και μία μπλε, οφ σάιντ ο Ελ Αραμπί.

Μόνο και μόνο γι αυτό έπρεπε να τιμωρηθεί ο Ιωάννης από τον Φρόιντφλεντ. Επειδή δεν ξέρει να καλύψεις τις παπαριές του και τον εκθέτει τον Σουηδό. Αν έχει έστω και λίγη αξιοπρέπεια. Που με τόσα που γίνονται κι αυτός είναι στην Σουηδία, τα λέει όλα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα