Για πάντα στο Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ και πρωτεργάτης της επιτυχίας της κατάκτησης του Champions League.

Ο Γερμανός έχει αφήσει τη σφραγίδα του τα τελευταία χρόνια στην ομάδα και η κατάκτηση του τίτλου στη Μαδρίτη ήταν το επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας. H  ιδιοκτήτρια εταιρία η οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Λίβερπουλ, θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Όταν τον Οκτώβριο του 2015, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια υπέγραψαν επταετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, βάσει του οποίου εισπράττει 7,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ωστόσο η «Fenway Sports Group», η ιδιοκτήτρια εταιρία έχει στο πλάνο της να του καταθέσει πρόταση για περαιτέρω επέκταση του συμβολαίου του.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για πόσα χρόνια υπάρχει το σκεπτικό να είναι η πρόταση, αλλά μετά και την κατάκτηση του Champions League υπάρχει ένα κλίμα ευφορίας και οι διοικούντες το σύλλογο θέλουν να επιβραβεύσουν τον Γερμανό.

Διαβάστε επίσης