Giorgis εναντίον… Ιβάν, όπως «Κράμερ εναντίον Κράμερ»!

Σε μια επίδειξη αφέλειας και ελαφρότητας, ο υιός Σαββίδης ειρωνεύτηκε την ήττα της Εθνικής από την Φινλανδία, λέγοντας ότι «φταίει ο Αναστασιάδης» (γιατί δεν τον παίρνουν στον ΠΑΟΚ;), λες και δεν είναι ο μπαμπάς του αυτός που με 3,5 μιλιόνια επέβαλε τον Γραμμένο που τα έκανε μπάχαλο στη συνέχεια

Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε φιλόσοφος, ούτε του πανεπιστημίου, για να καταλάβεις τι παίχτηκε με την Εθνική. Τελειώνει το ματς στο Τάμπερε και σου γράφει ο instaGiorgis ότι φταίει ο Αναστασιάδης.

Κάνει χιούμορ, δηλαδή, ο μικρός Γιωργάκης με την Εθνική ομάδα. Μάλιστα. Εκφράζει την αντίθεσή του, γράφει ο Σαββιδοτεχνείο, στην απόλυση του Άγγελου. Το παιδί είναι αλλού γι’ αλλού.

Ρε, instaGiorgis, τίνος είναι αυτή η Εθνική ομάδα; Ποιος πήρε τις αποφάσεις να φέρει τον Άγγελο, και μετά να τον διώξει και να πάρει αυτόν τον Φαν’τ Σιπ; Ο Γραμμένος αποφάσισε. Ο δικός μας άνθρωπος, που είναι ο Ιβάν.

Και ποιον χλευάζει ο Ζορζίνιο; Τον ίδιο τον πατέρα του. Έτσι είναι. Άπαξ και ο Γραμμένος είναι πρόεδρος με τα 3,5 μιλιόνια του μπαμπά του, ποιος φταίει για την κατάντια της Εθνικής, πλάκα κάνουμε τώρα;

Ποιος κώλωσε που μουλάρωσαν οι ΠΑΟΚτσήδες και δεν ήθελαν στην Τούμπα την Εθνική; Ο Ιβάν. Μη τυχόν και έρθει σε κόντρα. Κι ο Γιωργάκης δεν πόσταρε τίποτα γι’ αυτό.

Κι αφού ο Άγγελος είναι προπονηταράς, όπως υπαινίσσεται ο instaGiorgis, γιατί δεν τον παίρνει στον ΠΑΟΚ, να έχει το κεφάλι του ήσυχο; Απλά πράγματα είναι αυτά.

Παίρνεις τον Άγγελο και διώχνεις τον Άμπελ, το ομορφόπαιδο του Πεναφιέλ και πας ντουγρού για το νταμπλ και για ομίλους στο Champions League.

Κι άμα ήταν μάγκας ο μικρός Γιωργάκης, ας τα έριχνε και στον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά και τον Τοροσίδη που τον φάγανε τον Άγγελο. Και καλά που δεν το έκανε, δηλαδή.

Γιατί θα ψάχναμε να βρούμε ποιος είναι αυτός ο Giorgis κι αν έχει καμία σχέση με τον Ιβάν. Σιγά, τώρα, μην ξέρει ο Παπασταθόπουλος με τον Μανωλά, ποιος είναι ο instaGiorgis.

Πάμε παρακάτω. Η Εθνική έχασε. Μάλιστα. Περίμενε, δηλαδή, κανένας ότι θα κέρδιζε; Πόνταρε κανένας να φύγει με το διπλό από τη Φινλανδία; Όχι βέβαια.

Ο προπονηταράς Αναστασιάδης με τον Γραμμένο το έχυσαν το γάλα από το ματς με την Αρμενία. Τέλος. Δεν μαζεύεται αυτό το πράγμα. Και τον Γκουαρντιόλα προπονητή να είχε η Εθνική, πάλι θα έχανε. Απλά πράγματα είναι αυτά. Ο Ιβάν τη διέλυσε την Εθνική, που επέβαλε τον Άγγελο στον Γραμμένο.

Έχω λάθος; Από μόνος του την πήρε την απόφαση ο Βάγγος ο Γραμμένος να φέρει τον Άγγελο στην Εθνική; Ο Ιβάν δεν έπαιξε κανέναν ρόλο, όταν σου λέει «ο δικός μας ο Γραμμένος»; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Και δεν έδωσε το ελεύθερο στον Γραμμένο να πάρει όποιον θέλει, αλλά έδιωχνε γραμμή να πάρει τον Άγγελο, για να έχει να λέει στα βαθιά γεράματα ότι υπήρξε προπονητής της Εθνικής.

Τι τα θες, τι τα γυρεύεις, μάστορα. Άπαξ και το ποδόσφαιρο της εξυγίανσης είναι για τον κάδο, τι περιμένεις, δηλαδή, από την Εθνική; Να πάει να πετάξει πέντε γκολ μέσα στη Φινλανδία;

Και ποιος φταίει γι’ αυτό στα τρία τελευταία χρόνια με τις εξομαλύνσεις και τις εξυγιάνσεις; Ο Χατζηπετρής; Ο Ιβάν, που ήθελε ν’ αλλάξει τον κόσμο με τον Γραμμένο και τον Αναστασιάδη. Που πήρανε πρώτα προπονητή και μετά τεχνικό διευθυντή.

Κι άντε, το πουλάκι πέταξε για την Εθνική. Τι γίνεται με την επόμενη μέρα; Θα γίνει ανανέωση; Αυτό είπε ο Τοροσίδης. Και ποιος θα το αποφασίσει αυτό; Ο Γραμμένος;

Θα πάει, δηλαδή, να πει του Παπασταθόπουλου και του Μανωλά και του Μήτρογλου, που είναι πατριώτες κι αγαπάνε την Εθνική, ότι θα κάνουμε ανανέωση; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Εκτός κι αν το αποφασίσουνε μόνοι τους. Τότε, αλλάζει το πράγμα.

Για να τελειώνουμε. Μια χαρά του έκατσε του Φαν’τ Σιπ. Ούτε άγχος, ούτε πίεση. Χαμένη από χέρι ήταν η Εθνική και τώρα πάει να τη φτιάξει. Ξεκούραστα πράγματα.

Να πέφτει το μεροκάματο, κι όλα καλά. Μεγάλο πράγμα να μη σου ζητάνε ευθύνες. Γειασάν του μάγκα του καραμπουζουκλή του Γραμμένου.

Να τιγκάρει το ΟΑΚΑ

Κι έρχεται το ματς με το Λίχτενσταϊν στο ΟΑΚΑ, Κυριακή βράδυ. Πλάκα θα έχει ποιοι θα είναι στα επίσημα. Ο Γραμμένος και οι Βρακάδες. Άντε και κανένας αργόσχολος εκτελεστικός που δεν θα έχει να κάνει τίποτα για να σκοτώσει την ώρα του.

Κανονικά, δηλαδή, το ΟΑΚΑ έπρεπε να είναι τίγκα. Δεν κάνω πλάκα. Ο κόσμος που αγαπάει το εθνόσημο πρέπει να πάει και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά, που δεν φταίνε σε τίποτα αν ο Γραμμένος πήρε τον μπαχαλάκια τον Αναστασιάδη.

Κανένας δεν θα πάει, όμως. Και να σου πω γιατί. Διότι αντί η Εθνική να είναι υπεράνω όλων, η εξυγίανση το κατάφερε κι αυτό. Να την εξισώσει με τον Γραμμένο τον Βαγγέλη.

Κατάντια είναι αυτό το πράγμα. Έτσι είναι. Άπαξ κι υπήρχε σοβαρή διοίκηση στην ΕΠΟ, δεν θα το επέτρεπε αυτό το πράγμα. Πώς να πάει ο άλλος στο γήπεδο, ρε, όταν γίνονται τα αίσχη κι ο Γραμμένος αποφασίζει για την Εθνική ομάδα; Χαίρετε.

 

Διαβάστε επίσης