Η Μελάνια μιλά για όλα: Οι απιστίες του Τραμπ και τα κρυφά μηνύματα στα ρούχα της

Η Μελάνια Τραμπ σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλά για όλα σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ABC News. 

«Είμαι μητέρα και Πρώτη Κυρία, και έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτώ και να κάνω» δήλωσε η Μελάνια όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το αν όσα έχουν ακουστεί για τις απιστίες του Αμερικανού προέδρου έχουν επηρεάσει το γάμο τους” είπε αρχικά η Μελάνια Τραμπ.

«Δεν με ανησυχούν και επικεντρώνομαι σε μένα» συνέχισε η 48χρονη

Όλο αυτό το διάστημα, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των Μέσων Ενημέρωσης, αφού του έχουν χρεώσει αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις με την πιο πρόσφατη που βγήκε στην επιφάνεια να είναι αυτή με την πορνοσταρ Στόρμι Ντάνιελ. Ωστόσο, η Μελάνια Τραμπ δεν έχει δώσει ποτέ καμία δημόσια απάντηση σχετικά με τα όσα κατηγορούν το σύζυγό της.

Τον περασμένο Ιούνιο μόνο, ο προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου, Ρούντι Τζουλιάνι είχε δηλώσει πως η Πρώτη Κυρίας «πιστεύει το σύζυγό της και ότι γνωρίζει πως όσα ακούγονται είναι αναληθή».

Ερωτηθείς η Μελάνια Τραμπ για την εν λόγω δήλωση, είπε πως δεν συζήτησε ποτέ το συγκεκριμένο θέμα με τον δικηγόρο.

«Ποτέ δεν μίλησα με τον κ. Τζουλιάνι», είπε. Ερωτηθείς για ποιο λόγο ο Τζουλιάνι είπε κάτι τέτοιο πρόσθεσε: «Δεν ξέρω, πρέπει να τον ρωτήσετε».

Στην αποκλειστική συνέντευξή του, ο δημοσιογράφος ρώτησε επίσης την πρώτη κυρία αν έχει πληγωθεί από όλες αυτές τις ιστορίες που ακούστηκαν τον περασμένο χρόνο.«Δεν είναι πάντα ευχάριστο, φυσικά, αλλά ξέρω τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και τι είναι αλήθεια και τι όχι».

Παρά την συνεχή εστίαση του κοινού στην προσωπική της ζωή, τις επίμονες κατηγορίες περί απιστίας και τις κατηγορίες περί άσχημης σεξουαλικής συμπεριφοράς του συζύγου της- κατηγορίες που αμφισβητεί ο ίδιος ο Τραμπ – η Πρώτη Κυρία επιμένει ότι ο γάμος τους είναι καλός και ότι αγαπά τον σύζυγό της.

«Ναι, περνάμε ωραία», είπε και συνέχισε: «Αυτά που λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και εικάζουν είναι κουτσομπολιά, δεν είναι πάντα σωστά».

«Είμαι πολύ δυνατή και γνωρίζω ποιες είναι οι προτεραιότητές μου» τόνισε η Μελάνια.

Μάλιστα, στη συνέντευξη η γαλανομάτα εκ Σλοβενίας ρωτάται ακόμα και για το περιβόητο Zara τζάκετ που έγραφε στην πλάτη «Πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου. Εσένα;», και το οποίο είχε προκαλέσει ένα όργιο φημών σχετικά με το που μπορεί να απευθυνόταν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα