ΗΠΑ: Ήθελε να σκοτώσει τον Μπάιντεν για να απαλλάξει τον Λευκό Οίκο από τους «κακούς δαίμονες»

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας βαριά οπλισμένος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη την ώρα που κατευθυνόταν προς τον Λευκό Οίκο για να σκοτώσει άτομα υψηλού προφίλ, όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Στη λίστα των στόχων του περιλαμβάνονταν, επίσης, ο κορυφαίος αμερικανός επιδημιολόγος και σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Δρ. Άντονι Φάουτσι, οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και Μπιλ Κλίντον και ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NBC, τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι ο 25χρονος Kuachua Brillion Xiong ξεκίνησε από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια και συνελήφθη από την αστυνομία στις 21 Δεκεμβρίου για επιθετική οδήγηση.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον αστυνομικό, ομολόγησε ότι κατευθυνόταν στην Ουάσιγκτον για να «πολεμήσει τους κακούς δαίμονες στον Λευκό Οίκο».

Όπως ανέφερε, εργαζόταν σε ένα παντοπωλείο μέχρι τη στιγμή που «τον κάλεσε ο Θεός» και διαμαρτυρήθηκε στις αρχές για την υποτιθέμενη «κακοποίηση παιδιών» υπό τον Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το δικαστήριο, ο 25χρονος πιστεύει ότι είναι «το μόνο άτομο που έχει μείνει και μπορεί να απελευθερώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες από το κακό και ότι είναι απαραίτητο να σκοτώσει όσους βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα