Κλάτενμπεργκ: Στην Ελλάδα βρήκε κοροϊδάρες με 600.000 το χρόνο, τα μισά θα παίρνει στην Αίγυπτο

Καλοφάγωτα και να έρχεται στην Ελλάδα ως τουρίστας ν’ αφήνει και κανένα ευρώ πουρμπουάρ

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ομάρ Ελ Μπανούμπι, και μίλησε για τη συνέντευξη τύπου που έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής διαιτησίας στην Αίγυπτο.

Και τι είπε; Ότι ο Κλάτυ θα παίρνει μόλις 300.000 ευρώ το χρόνο. Πάνε τα μεγαλεία στην Ελλάδα με τα 600.000 ευρώ. Στην φτήνια έπεσε ο Κλάτυ. Θα «πεινάσει», που λέει ο λόγος.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Βρήκε κοροϊδάρες στην Ελλάδα, τα τα τσέπωσε, δεν ανέδειξε ούτε έναν διαιτητή, έφερνε μόνο ξένους και την κοπάνησε, μόλις ο Μπαλτάκος τον έβαλε στο εδώλιο.

Να είναι καλά ο Κλάτυ και καλοφάγωτα. Και να μας έρχεται να αφήνει κανένα φράγκο ως τουρίστας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Κλάτενμπεργκ που αναλαμβάνει την διαιτησία στην Αίγυπτο: «Μόλις τελείωσε η συνέντευξη τύπου του Κλάτενμπεργκ, θα είναι ο διευθυντής διαιτησίας στην Αιγυπτιακή ομοσπονδία και φεύγει από την ελληνική διαιτησία. 300.000 ευρώ τον χρόνο θα παίρνει στην Αίγυπτο, τα μισά σε σχέση με όσα έπαιρνε στην Ελλάδα. Θέλει να συνεχίσει το πρότζεκτ που ξεκίνησε στην Ελλάδα, θέλει να αναπτύξει τους Αιγύπτιους διαιτητές, ζήτησε εμπιστοσύνη από τον κόσμο και να βελτιωθούν οι Αιγύπτιοι διαιτητές για να μπορέσουν να είναι στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

Δεν είπε κάτι για την παρουσία του στην Ελλάδα, μόνο πως είχε ένα καλό πρότζεκτ στην Ελλάδα, πως βοήθησε τους Ελληνες διαιτητές και πως τελειώνει το συμβόλαιό του. Ελαβα κάποια μηνύματα από Ελληνες διαιτητές πως δεν είναι ευχαριστημένοι με την κατάσταση της διαιτησίας στην Ελλάδα, λέγοντας πως έχουν κάθε χρόνο διαφορετικό αφεντικό και αυτό δεν βοηθάει στην βελτίωση της διαιτησίας. Για τον Κλάτενμπεργκ δεν είπαν κάτι κακό πάντως».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα