Μετανιωμένος ο Ντιέ

Ο Σερζ Ντιέ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του μπαράζ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης, αφού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δέχθηκε κόκκινη κάρτα επειδή κλώτσησε την μπάλα στον Ζέκα ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν πεσμένος. Σα να μην έφτανε αυτό, μετά τον αγώνα ο ποδοσφαιριστής των «ακριτών» χτύπησε τον αντίπαλό του στο πρόσωπο. Με δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ντιέ φάνηκε να έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος άσος της Ξάνθης δήλωσε στην κάμερα της Nova:

-Έγινες ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι. Τι συνέβη; Τι θα ήθελες να πεις μετά από αυτή την άσχημη κατάσταση που δημιουργήθηκε;

«Ήταν μια πολύ κακή μέρα για μένα. Θέλω πραγματικά να απολογηθώ για όλα όσα έγιναν. Στην Ελλάδα γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι και τι ποδοσφαιριστής είμαι. Πρώτα απ’ όλα όμως με γνωρίζουν ως άνθρωπο. Το πρόβλημα που έχω από τότε που ήμουν μικρός, είναι ότι θέλω να κερδίζω κάθε φορά. Και όταν χάνω, γιατί άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες, αυτό με κάνει πολύ λυπημένο. Δεν κατηγορώ κανέναν. Εγώ φταίω. Γνωρίζω πόσο δουλεύω καθημερινά, γνωρίζω πόσο επαγγελματίας είμαι. Και όλη αυτή η δουλειά που έχω κάνει επισκιάζεται από μια χαζή πράξη. Το πρόβλημα είναι με τον εαυτό μου. Θέλω να απολογηθώ σε όλους. Στους διαιτητές, στον Ζέκα, στον Παναθηναϊκό, στην ομάδα μου την Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γιατί πρέπει να είμαι το παράδειγμα και αυτός δεν ήταν ο Ντιέ που όλοι γνωρίζουν».

-Δεν έχουμε συνηθίσει να σε βλέπουμε έτσι… Τι έγινε και έδειξες αυτό το πρόσωπο;

«Ακόμα και αν έχεις μεγαλώσει και έχεις εμπειρία, υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι. Όμως έχω συνηθίσει να κοντρολάρω τον εαυτό μου. Δεν το έκανα απόψε και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στην Ξάνθη, οι οποίοι με στήριξαν τόσο πολύ. Πραγματικά θέλω να απολογηθώ για την συμπεριφορά μου. Το έχω μετανιώσει. Θέλω να απολογηθώ και στον Ζέκα. Του ζητώ πραγματικά συγγνώμη. Θα βρω τον αριθμό του, θα τον πάρω τηλέφωνο και αν θέλει θα τον συναντήσω, για να συζητήσουμε σαν άνδρες και να απολογηθώ και μπροστά του».

Μ.Λ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα