Μπαλτάκος σε κωλοτούμπα για… χρυσό μετάλλιο: “Ανέκδοτο να μην μείνει ο Πογέτ”

Για το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή, αλλά και τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει η ΕΠΟ για το προπονητικό κέντρο της Εθνικής, μίλησε ο πρόεδρος της στην “Τελευταία Σελίδα”.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Δημήτρη Μαλισιώβα, αναφορικά με τον πρόεδρο της ΚΕΔ Πίτερ Φρόιντφελντ, τονίζοντας πως μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου θα εγκατασταθεί μόνιμα στην χώρα μας. Παράλληλα, μίλησε για την έδρα του τελικού, επισημαίνοντας πως όταν βγουν οι δύο ομάδες που θα ξεκαθαριστεί το γήπεδο που θα διεξαχθεί η… γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σχολίασε την σημερινή κλήρωση για την έδρα του τελικού του Nations League τονίζοντας πως αν η Εθνική παρουσιαστεί σοβαρή θα καταφέρει να προκριθεί στο Euro. Κλείνοντας, χαρακτήρισε… ανέκδοτο να προκριθεί η Ελλάδα στο Euro και να μην είναι τεχνικός ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο ίδιος θα έβαζε θέμα απόλυσης του Ουρουγουανού την προσεχή Τρίτη στην Εκτελεστική της ΕΠΟ. Κωλοτούμπα. Μία, ακόμα.

Τέλος, υπογράμμισε πως η ΕΠΟ έχει συγκεντρώσει 8.000.000 ευρώ για το προπονητικό κέντρο της Εθνικής, επισημαίνοντας πως έχουν βρεθεί οι δύο χώροι για να στεγαστεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα