Νάστος: «Ο Θεός ήθελε να παραμείνουμε εμείς»

Συγκινημένος από την επικράτηση του ΟΦΗ επί του Πλατανιά με 3-2, στη ρεβάνς των μπαράζ και κατ’ επέκταση την παρουσία της ομάδας του στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη νέα χρονιά ήταν ο Ανέστης Νάστος.

Ο αρχηγός των «ομιλιτών» έκανε συγκλονιστικές δηλώσεις στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάστος:

Για την παραμονή του ΟΦΗ: «Δουλέψαμε σκληρά, ήταν ένα τρελό παιχνίδι, απίστευτα συναισθήματα, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, την διοίκηση, τον κόσμο, υπήρχε μεγάλη ηρεμία και αυτό μας κράτησε ενωμένους για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για την αρχηγία: «Είναι η τρίτη μεγάλη χαρά που παίρνω, γράψαμε ιστορία, το περιβραχιόνιο είναι η καθημερινότητα, τα αποδυτήρια, είναι τιμή μου και ανταποκριθήκαμε πολύ σωστά. Μπορεί να μην είμαι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά τιμώ την ομάδα όσο μπορώ καλύτερα! Οι άνθρωποι που ήρθαν πίστεψαν σε μας, όλη η διοίκηση μας στήριξε, μας έκανε δυνατούς και πηγαίναμε στα παιχνίδια σοβαροί και πειθαρχημένοι. Η ομάδα θέλει θετική ενέργεια και στήριξη από όλο τον κόσμο».

Για τη Ραφαέλα: «Σταθήκαμε στους συνανθρώπους μας, το κάναμε και πέρσι, βοηθάμε τους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Η Ραφαέλα είναι μοναδικός άνθρωπος και την αγαπώ πολύ!».

Για τον Πλατανιά: «Αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου, ο Θεός ήθελε να παραμείνουμε εμείς… Αν έγινε κάτι που δεν έπρεπε και δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις, ζητώ συγνώμη».

 

 

Διαβάστε επίσης