Ολίβια Χατζηιωάννου: Η Ελληνίδα που βραβεύτηκε στις Κάννες για το «Red Lion» (βίντεο)

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια μας έκανε υπερήφανους στην άλλη άκρη του κόσμου

Με το τραγούδι της «Red Lion», η Ολίβια Χατζηιωάννου τιμήθηκε από τη διεθνή κριτική επιτροπή στις Κάννες με το βραβείο «Best Music Video» (βλ. καλύτερο μουσικό βίντεο), στο πλαίσιο του «French Riviera Film Festival».

Η Ολίβια Χατζηιωάννου είναι Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, μουσικός, που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Συστήνεται στη μουσική βιομηχανία με το όνομα Οh. (Olivia Hadjiioannou) και φιλοδοξεί να μεταφέρει παντού το μήνυμα που πλανάται σε κάθε οπτικό πλάνο και νόημα του εν λόγω μουσικού κομματιού.

«Το κόκκινο λιοντάρι έχει την εσωτερική σπίθα σε λανθάνουσα μορφή ακόμη αλλά η προοπτικές όταν καταλάβει τη δύναμή του είναι τεράστιες! Επιδιώκει την ελευθερία του και έχει αναλάβει το έργο της φύσης. Υμνεί την αυξημένη νοημοσύνη, τη φαντασία και την ίδια τη ζωή αλλά δεν μπορεί να δραπετεύσει από τη φυλακή της Γης και αδυνατεί να αποδεσμευτεί μέσω της δικής του δύναμης. Αυτό που απαιτείται για να σπάσει τα δεσμά της Γης είναι ένα ειδικό κλειδί…».

Θα το βρει άραγε; Φυσικά και θα το βρει. Κάπως, κάπου, κάποτε.

Είναι θέμα χρόνου να το καταφέρει από τη στιγμή που θα ανακαλύψει την εσωτερική του δύναμη…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα