Πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό ο Μίκης Θεοδωράκης

Αφού παρουσίασε σαφή βελτίωση στην υγεία του, ο Μίκης Θεοδωράκης πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών κι επέστρεψε στο σπίτι του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Κέντρου, ο κ. Θεοδωράκης είχε εισαχθεί την Παρασκευή, 3 Αυγούστου, στις 11:19 μμ, μετά από νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια, εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμεινε για 24 ώρες, αναταχθείς σε φλεβοκομβικό ρυθμό, υπό φαρμακευτική αγωγή. Το μεσημέρι της επομένης εξήλθε της μονάδας και μεταφέρθηκε στο θάλαμο, όπου παρέμεινε επί τρεις ημέρες.

Την Δευτέρα το απόγευμα τον Μίκη Θεοδωράκη επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Κι όπως τόνισε ο γραμματέας της ΛΑΕ ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης ήταν σε καλή κατάσταση και είχε όρεξη για συζήτηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Συζητήσαμε στο δωμάτιο όλες τις τρέχουσες εξελίξεις για τις οποίες ο Μίκης ήταν, όπως πάντα, ενήμερος και είχε να κάνει πολύ εύστοχα και καυστικά σχόλια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα