Προφυλακίστηκε ο «αρχηγός των Ελλήνων» Αρτέμης Σώρρας για… χρέη

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει μετά την απολογία του στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας. Ο «αρχηγός των Ελλήνων», που επί 16 μήνες κρύβονταν από τις Αρχές μέχρις ότου συνελήφθη σε ένα υπόγειο στον Άλιμο, αρνήθηκε το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει υποστηρίζοντας ότι είναι έωλο.

Μάλιστα προτίθεται να ζητήσει την άρση της προφυλάκισης του με προσφυγή που προτίθεται να καταθέσει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο στο επόμενο πενθήμερο. Όλα αυτά σε κλίμα έντασης έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου περίπου 500 μέλη της της «Ελλήνων Συνέλευσις» -πιστά μέχρι τέλους στον αυτόκλητο εθνοσωτήρα με τα… 600 δισ. δολάρια σε κάτι περίεργα συστήματα και «μαύρες οθόνες»- φώναζαν συνθήματα υπέρ του Αρτέμη Σώρρα.

«Κοιτα Αρτέμη το καθεστώς σε τρέμει», φωνάζουν ρυθμικά ενώ έψαλαν και τον εθνικό ύμνο.

Υ.Γ.: Φήμες ότι η θεά Άρτεμις σχεδιάζει απόδραση με… φτερωτό άλογο, διαψεύδονται ως αναληθείς!

Οπαδοί των «Ελλήνων Συνέλευσις» πραγματοποιούν συγκέντρωση στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων , Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 .Ο επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει στον ανακριτή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα