Σκούρα τα πράγματα: «Δεν υπάρχει… ευρώ στις ομάδες της Super league 2 και τις Football League»

Ο πρόεδρος της ένωσης Super League 2- Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στoν ραδιοφωνικό σταθμό ”Focus FM 103,6” μίλησε για το ενδεχόμενο επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη που κάναμε δεν υπήρχε συζήτηση για να υπάρξει συνέχεια στα πρωταθλήματα και είπαμε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα για να παίξουμε. Κάναμε ένα αίτημα, προς τον κ. Αυγενάκη για αυτές τις ομάδες που μπορούν να έχουν τις προϋποθέσεις για να αρχίσουν τις προπονήσεις και σήμερα μας απάντησε. Σε ότι αφορά τα τεστ θα πάμε μαζικά όλες οι ομάδες μαζί στην Σούπερλιγκ 2 σε μια εταιρεία για να πάρουμε τα τεστ πιο φθηνά και να γίνουν για όλους. Αυτή η πανδημία θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα σε ότι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα αλλάξουν πάρα πολλά, μόλις τελειώσουν όλα αυτά”.

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων: “Είναι μια πραγματικότητα ότι δεν υπάρχει… ευρώ στις ομάδες της Σουπερλιγκ 2 και τις Φούτμπολ Λιγκ. Τα έσοδα είναι μηδαμινά για όλους και η κατάσταση είναι δύσκολη. Για να υπάρχει συνέχεια στην αγωνιστική δράση, θέλουμε βοήθεια. Διαφορετικά δεν ξέρω πως μπορεί να ξανά αρχίσουν τα πρωταθλήματα”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα