Συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ατρόμητου ο Χαβιέ Ούμπιδες

Τη θέση του συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος του Ατρόμητου αναλαμβάνει με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο εμβληματικός αρχηγός Χαβιέ Ούμπιδες.

Η απόφαση της ανάληψης του συγκεκριμένου πόστου από τον Χαβιέ Ούμπιδες πάρθηκε έπειτα από συνάντηση που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Στη συνάντηση ο Ούμπιδες κατέθεσε τις ιδέες του για το μέλλον του στην ομάδα, οι οποίες μεταφέρθηκαν από τον Γιάννη Αγγελόπουλο στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος ήταν απόλυτα σύμφωνος με τις προτάσεις του Χαβιέ Ούμπιδες, με τον Αργεντινό να αναλαμβάνει νευραλγικό πόστο στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

Πέραν των καθηκόντων του στο αγωνιστικό τμήμα ο «Ούμπι» θα αποτελέσει και το σύνδεσμο της ομάδας με την Αργεντινή.

Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων ο Χαβιέ Ούμπιδες προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τις αποφάσεις που πήραμε από κοινού με τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο, προκειμένου να παραμείνω στην οικογένεια του Ατρόμητου. Μπορεί να αποσύρθηκα από την ενεργό δράση αλλά θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για το καλό της ομάδας από τη νέα θέση μου στο σύλλογο. Συνεχίζω εκεί που μου λέει η καρδιά μου, στον Ατρόμητο μας, για να πάμε ακόμα ψηλότερα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα