Τα χειρότερα δείχνουν στην τρόικα από το ΠΑΣΟΚ

Το φόβητρο της Πορτογαλίας χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνάντηση του με την τρόικα. «Αν πιέσετε λίγο ακόμα θα βρεθούμε σε χειρότερη θέση» φέρεται να τους είπε. Την γραμμή αυτή χρησιμοποίησε και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξή του.

«Θέλω να σας πω ότι αυτό που είπε και επεσήμανε και νομίζω θα πρέπει να το γνωρίζουν οι ακροατές μας είναι ότι ο κ. Βενιζέλος είπε στην τρόικα ξεκάθαρα ότι η πίεση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και στη δικομματική Κυβέρνηση μπορεί να προκαλέσει αστάθεια και τους είπε ότι χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Πορτογαλία.

Αρα η τρόικα πρέπει να καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα τεντωμένο σκοινί, πρέπει να υποστηρίξει την προσπάθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης και δεν πρέπει να πιέζει την Κυβέρνηση – δηλαδή τον ελληνικό λαό – σε τέτοια θέματα, τα οποία θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη αστάθεια. Η Πορτογαλία είναι ένα καλό παράδειγμα για τους εταίρους μας να καταλάβουν που βρισκόμαστε» σημείωσε ο βουλευτής περιγράφοντας τα όσα ειπώθηκαν.

Διαβάστε επίσης