Τελειώνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος από το Αμβούργο

Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η δριμεία κριτική του Κυριάκου Παπαδόπουλου κατά του τεχνικού του Αμβούργου, Κρίστιαν Τιτς είναι πολύ πιθανό να επισπεύσουν τους τίτλους τέλους με την ομάδα του λιμανιού!

Εδώ και καιρό ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι έξαλλος με οτιδήποτε εκπροσωπεί επίσημα το Αμβούργο: «Το χειμώνα όλες οι άλλες ομάδες που κινδύνευαν απέκτησαν νέους παίκτες. Η Κολωνία πήρε τον Τερόντε, η Στουτγκάρδη πήρε τον Μάριο Γκόμες, εμείς τίποτα. Η ομάδα δεν πήρε καμία βοήθεια από την διοίκηση. Δεν λέω ότι αυτό φταίει που δεν έχουμε κερδίσει εδώ και 13 αγωνιστικές, αλλά είναι ένας από τους λόγους που υπάρχει μόνο μία ομάδα κάτω από εμάς στη βαθμολογίας», ήταν το καρφί του προς την διοίκηση του Αμβούργου πριν από μερικές ημέρες.

Η απόφαση του νέου τεχνικού του συλλόγου Κρίστιαν Τιτς να μην τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα στον αγώνα του Σαββάτου με την Χέρτα φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον Έλληνα αμυντικό, που ξεσπάθωσε κατά του προπονητή του, ο οποίος προβιβάστηκε από την ομάδα νέων:

«Δεν νομίζω ότι ήμουν τόσο κακός ώστε να μην παίξω σήμερα. Ο προπονητής δεν μου είπε τίποτα, δεν μου μίλησε, δεν μου εξήγησε γιατί δεν θα παίξω. Νομίζω ότι αυτό είναι ντροπή! Επίσης κι άλλοι έμπειροι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν, ο Ντίκμαϊερ, ο Μαβράι. Η ομάδα χρειάζεται αυτούς τους ποδοσφαιριστές, είναι σημαντικοί. Δεν το χειριζόμαστε σωστά, αυτή είναι η γνώμη μου», ήταν τα λόγια του 26χρονου Έλληνα αμυντικού.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου από το Αμβούργο, το κλίμα είναι βαρύ κι ασήκωτο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δύσκολα θα ξαναφορέσει την φανέλα του Αμβούργου: «Δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί τις αθλητικές επιλογές της ομάδας. Δεν έχει καταφέρει τίποτα, αν δούμε τις 26 προηγούμενες αγωνιστικές. Μία ματιά στο βαθμολογικό πίνακα αρκεί», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής Φρανκ Βέτσταϊν.

 

 

Διαβάστε επίσης