Βιγιαφάνες: Σέρνει τον Αλαφούζο στα δικαστήρια για… 60.000 ευρώ και φεύγει τον Ιανουάριο

Αυτά μόνο στον Παναθηναϊκό του Γιάνναρου του Αλαφούζου. Η ΠΑΕ είναι στα δικαστήρια με τον Αργεντινό Λούκας Βιγιαφάνες για 60.000 ευρώ. Αρνείται να πληρώσει το πρόστιμο.

Ο Βιγιαφάνες αρπάχτηκε στην προπόνηση με τον Χατζηγιοβάννη τον περασμένο Αύγουστο, έπεσαν μερικά μπουκέτα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έβγαλε στη σέντρα. Κι αποφάσισε η διοίκηση να πληρώσει πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Το θέμα δεν συζητήθηκε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, οι δυο πλευρές πήραν αναβολή. Ο Βιγιαφάνες θεωρεί ότι είναι τεράστιο το ποσό και θέλει μείωση.

Κι εντάξει, ο Αργεντινός γνωστός τζώρας ήταν κι από την πρώτη του θητεία στον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος είναι το θέμα. Θα τολμούσε να κάνει ματσαραγκιές ο Αργεντινός, άπαξ κι είχε μπροστά του τον Μαρινάκη, τον Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Κι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αλαφούζο διασύρονται για 60.000 ευρώ. Που τέτοιο ποσό να το βρει στο δρόμο ο Αλαφούζος βαριέται να σκύψει να το πάρει, μην πάθει κανένα λουμπάγκο.

Μετά από αυτό, θεωρείται σίγουρο ότι ο Αργεντινός θα χωρίσει με τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο. Είναι ήδη ξένο σώμα και παγκίτης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα