Καιρό είχε να γίνει πρωταγωνιστής ο… Κούγιας

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του, ο Αλέξης Κούγιας κατάφερε να γίνει (αρνητικός ως συνήθως) πρωταγωνιστής. Μετά το τέλος του ισόπαλου 1-1 μεταξύ της ΑΕΛ και του Αστέρα Τρίπολης πήγε στη φυσούνα για να δημιουργήσει ένταση κατά τη διάρκεια αποχώρησης των παικτών του Αστέρα και συγκεκριμένα του Ιγκλέσιας, επειδή τον είδε κατά τη διάρκεια του ματς να δείχνει τρεις φορές τα γεννητικά του όργανα.

Σε τοπικό Μέσο της Λάρισας (Ελευθερία) δικαιολόγησε την πράξη του:

 «Ο τέταρτος διαιτητής ο κ. Μάνταλος υπέδειξε το πέναλτι και ελπίζω να υποδείξει ένα τέτοιο υπέρ μας σε άλλο αγώνα. Αλλά έχω παράπονα γιατί περίμενα να δει ότι ο Ιγκλέσιας έδειξε τρεις φορές τα γεννητικά του όργανα στον Λεοζίνιο και γι’ αυτό υπήρξε ένταση, όταν του ζήτησα να μην είναι ερειστικός».

Για την απόδοση της ομάδας του είχε να πει: «Για μένα το μεγάλο νέο είναι η επιστροφή του κόσμου. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και στηρίζων τον Πάους με τον οποίο κάνουμε καλή δουλειά. Θα κάθομαι από εδώ και πέρα στον πάγκο της ομάδας, όπως ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου.Έχουμε ποιότητα και θα έχουμε βελτίωση στη βαθμολογία σε σχέση με πέρσι. Πέρσι χάσαμε  1-4 από τον Αστέρα. Οι διορθωτικές μας κινήσεις απέδωσαν».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα