Ένας ράπερ για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Πως θα σας φαίνονταν ένας ράπερ να αναλάβει πρόεδρος των ΗΠΑ; Όχι δεν κάνουμε πλάκα αφού ο Κάνιε Γουέστ, περι ου ο λόγος, επισημοποίησε την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020.

Σχεδόν σοκαρίστηκαν όλοι όσοι τον άκουσαν -ιδίως από κοντά- να ανακοινώνει κατά τη διάρκεια των VMA’s στο Microsoft Theater του Λος Αντζελες ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής. Βέβαια, οι περισσότεροι όταν άκουσαν να το λέει πίστεψαν ότι Κάνιε Γουέστ είναι μεθυσμένος ή τουλάχιστον κάνει πλάκα.

Λάθος! Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν έδωσε συνέντευξη και επιβεβαίωσε ότι στις εκλογές του 2020 θα θέσει υποψηφιότητα: «Έχω ακόμη πέντε χρόνια μέχρι να ξεκινήσω το τρέξιμο. Έχω να κάνω πολλή έρευνα κι πρέπει να ωριμάσω πολύ».

Μάλιστα, είπε ότι θα ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που έχουν διαγράψει μία επιτυχημένη ακαδημαϊκή καριέρα και εξομολογήθηκε ότι θαυμάζει τους Δημοκρατικούς και βάζει σε πρώτη θέση στη ζωή του την οικογένειά του, καταλήγοντας: «Είχε πλάκα να είμαι ροκ σταρ και φαντάζομαι πως ποτέ δεν θα πάψω να είμαι, αλλά υπάρχει ένα σημείο που αρχίζω να γίνομαι το παιδί της μαμάς μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα