Αναστόπουλος: «Αγωνιστικά δεν θα έπεφτε ποτέ ο ΟΦΗ»

Το ότι είναι προπονητής ειδικών καταστάσεων ο Νίκος Αναστόπουλος είναι γνωστό και φέτος το απέδειξε για μία ακόμη φορά επιλέγοντας τον ΟΦΗ παρά τα μύρια προβλήματα του συλλόγου.

Σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση στο σταθμό SportFM 94,6 ο «μουστάκιας» είπε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζε σε κάτι καλύτερο: «Πίστευα μέχρι την τελευταία στιγμή πως κάθε θα γίνει. Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος άνθρωπος. Έλεγα «δεν πήραμε αυτή την εβδομάδα τους βαθμούς ή τα δελτία, αλλά θα τα πάρουμε την άλλη». Και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι κι έβλεπαν ότι αυτά που λέγαμε δεν γίνονταν. Ήταν λογικό να εξαντληθούν ψυχολογικά και σωματικά. Η ψυχολογική κούραση είναι η χειρότερη. Κάθε απόφαση πρέπει να λαμβάνεται στο σωστό χρόνο. Πιστεύω πως το τάιμινγκ ήταν σωστό. Δεν υπήρχαν πλέον δυνάμεις και θεωρώ πως ήταν η κατάλληλη λύση. Όλοι ήξεραν πως δεν υπήρχαν χρήματα, όχι μόνο για να δοθούν όσα έπρεπε για τους βαθμούς, αλλά και για να πληρωθούμε εμείς. Ο Μαχλάς είχε μια ωρολογιακή βόμβα στα χέρια του. Εμείς προχωρήσαμε όσο μπορούσαμε».

Για τον ίδιο και τους παίκτες του και την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια, ακόμη κι αυτά με τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, τα παλέψαμε. Αγωνιστικά δεν υπήρχε περίπτωση να πέσει ο ΟΦΗ, αν ήμασταν υγιείς. Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε προβλήματα με τους τραυματισμούς. Κάποια παιδιά έπαιζαν με προβλήματα. Στην Κέρκυρα είχαμε υγιείς εννιά παίκτες. Με τον ΟΦΗ υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο. Τα προβλήματα σε δένουν με την ομάδα και τον κόσμο. Σε καμιά περίπτωση δεν μετανιώνω που έμεινα μέχρι το τέλος. Άλλωστε ο ΟΦΗ είναι μέρος της προπονητικής μου ιστορίας».

Για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα γίνει. Ακόμη είναι νωπά τα πράγματα. Τις επόμενες μέρες θα δούμε τι θα επιλέξει η ομάδα, πώς μπορεί να λειτουργήσει σε νέα μορφή και ξεκινώντας είτε από τη δεύτερη κατηγορία είτε από πιο χαμηλά να επιστρέψει στη Super League. Θα πρέπει να υπάρχει σχέδιο και πλάνο. Στην ΑΕΚ λειτούργησε, άλλες ομάδες όμως, όπως ο Άρης και η Λάρισα ταλαιπωρούνται. Ο σύλλογος έχει ένα πλεονέκτημα, τον κόσμο, και πιστεύω πως θα βρεθεί λύση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα