«Δεν θα ανεχθούμε άλλο εμμονές και παιχνίδια από την τρόικα»

Ηχηρό μήνυμα στέλνει στην τρόικα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ο γραμματέας της Ν.Δ., μίλησε στον Real, αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις των πιστωτών μας με την κυβέρνηση και τους προειδοποίησε λέγοντας πως «η τρόικα να συνειδητοποιήσει πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε άλλο εμμονές και παιχνίδια».

«Το σημαντικό πλέον είναι ότι όλοι μας και εδώ και έξω, αναγνωρίζουμε ότι η Ελλάδα για πρώτη φορά πετυχαίνει πρωτογενές πλεόνασμα. Από κει και πέρα εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα παραπάνω. Ο πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί εδώ και αρκετούς μήνες. Οτι έχει πει ο πρωθυπουργός αυτό ισχύει και έτσι θα δοθεί και το πρωτογενές πλεόνασμα», είπε ο κ. Παπαμιμικός.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας και κυρίως θα πρέπει να συνειδητοποιήσει και η τρόικα ότι μετά από όλες αυτές τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός, όλες αυτές τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει, τα επώδυνα μέτρα τα οποία έχουν παρθεί καθώς όλοι βλέπουμε ότι η Ελλάδα έχει την πιο βίαιη προσαρμογή, δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλο τις εμμονές και τα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα