ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Ο Τσίπρας μας οδηγεί σε δογματική λιτότητα μέχρι το 2023”

Νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σημείωσε: “Ο κ. Τσίπρας έχει συμφωνήσει με τους δανειστές για πλεονάσματα 3,5% και για τα επόμενα χρόνια από το 2018-2023.  Πρόκειται για συμφωνία που οδηγεί στη δογματική λιτότητα και βυθίζει τη χώρα ακόμη περισσότερο. Ευθύνες έχει και η τρόικα ωστόσο σημείωσε γιατί συμφωνεί σε μέτρα λιτότητας”.

Αναφορικά με το σημερινό Eurogroup ο κ. Θεοχαρόπουλος επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό για τον οποίο είπε ότι είναι θεατής των εξελίξεων γιατί δεν έχει φροντίσει να βάλει τη δική του ατζέντα , το χρέος είναι μη βιώσιμο , δεν πήρε την ρύθμιση πριν την ψηφοφορία των μέτρων στη βουλή, έχασε πολύτιμο χρόνο και το μόνο που κάνει προπαγάνδα για γραβάτες.

Ταυτόχρονα επιτέθηκε και στη Ν.Δ. για την οποία μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στήνουν όπως είπε μια καρικατούρα δικομματισμού χωρίς να προτείνουν στους πολίτες καμία απολύτως λύση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα