Θολό τοπίο για… Αστέρα οι Φινλανδοί!

Σε θολό τοπίο βαδίζουν οι Φινλανδοί της Ροβανιέμι, καθώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής τους, Γιούχα Μάλινεν, δεν γνωρίζουν και πολλά για την ελληνική ομάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της αντιπάλου του Αστέρα Τρίπολης στον Β’ Προκριματικό γύρο του Europa League: «Έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες, αλλά ποτέ δεν έχω πάει στην Ελλάδα. Ο Αστέρας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην πρώτη κατηγορία και γι’ αυτό το όνομα δεν είναι γνωστό. Η Ελλάδα, ωστόσο, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε ο Αστέρας που τερμάτισε πέμπτος είναι καλή ομάδα. Οι οικονομικές δυσκολίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολλές, αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλός μας.

Στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο δεν έχει πρωτάθλημα, αλλά οι ομάδες προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα μέσα Ιουλίου. Αυτό αυξάνει τις δικές μας πιθανότητες να προκριθούμε. Είναι πάντως μια ενδιαφέρουσα πρόκληση να γνωρίσουμε τον αντίπαλό μας. Έχουμε έναν μήνα μπροστά μας να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα