Κάσες: «Στόχος η παραμονή του Πανθρακικού»

Για τους φετινούς στόχους του Πανθρακικού, αλλά και του ιδίου, μίλησε ο ποδοσφαιριστής της θρακικής ομάδας, Χοσέ Μαρία Κάσες, λέγοντας πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από άλλες αγωνιστικές περιόδους.

Αναλυτικά όσα είπε ο ξένος παίκτης:
«Η περσινή χρονιά μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα και δεν γνωρίζω αν πρέπει να βάλω θετικό ή αρνητικό πρόσημο σε προσωπικό επίπεδο. Όλη η ομάδα πραγματοποίησε φανταστικό πρωτάθλημα και χαίρομαι που βοήθησα στον πρώτο γύρο και στα δυο παιχνίδια απέναντι σε Λεβαδειακό και Skoda Ξάνθη αλλά δυστυχώς εκεί τραυματίστηκα και δεν μπόρεσα να αγωνιστώ έως το τέλος της χρονιάς. Πάντως οι συμπαίχτες μου πραγματοποίησαν εξαιρετικό δεύτερο γύρο και πήραν τα αποτελέσματα που χρειαζόταν.

Δεν νομίζω να έχουμε πίεση ή τουλάχιστον μεγαλύτερη από αυτή που είχαμε πριν ένα χρόνο. Ο στόχος είναι ίδιος και είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή και ούτε από το αγωνιστικό πρόσωπο. Ξέρουμε που πρέπει να δουλέψουμε, κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, έχουμε εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο και είμαι σίγουρος πως θα βρούμε διάρκεια στο παιχνίδια μας ώστε να ευχαριστηθούμε και πάλι το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια την Διοίκηση και τους φιλάθλους.

Κάθε τραυματισμός έχει τις δυσκολίες του και χρειάζεται χρόνος ώστε να επανέλθεις εκεί που βρισκόσουν σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Με την βοήθεια της ομάδας αλλά και του ιατρικού επιτελείου, τους οποίους θέλω και να ευχαριστήσω, ξεπέρασα αυτό το στάδιο και είμαι 100% έτοιμος να βοηθήσω. Η ομάδα βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα από πίσω μου και αυτό μου έδωσε εμπιστοσύνη.

Η δουλειά πάντα βοηθάει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα. Έχουμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας αλλά πρέπει αυτά να τα αυξήσουμε έτσι ώστε να φεύγουμε από το γήπεδο πάντα νικητές. Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου και σύντομα οι φίλαθλοι μας θα είναι χαρούμενοι και θα πανηγυρίζουμε μαζί τις επιτυχίες.

Λατρεύω την Ελλάδα και τον κόσμο της. Ναι μου αρέσει εδώ και αυτή την στιγμή νιώθω υπέροχα εδώ. Στον ελεύθερο μου χρόνο θέλω να γυρίζω την περιοχή και να μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα. Για την Εθνική ομάδα δεν μπορώ να πω πολλά. Όλοι γνωρίζουμε τις επιτυχίες που έχει κάνει, το πάθος με το οποίο αγωνίζεται, πράγματι συγκλονιστικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα