Νάστος: «Σοβαροί και πειθαρχημένοι»

Η κατοχή της μπάλας, η σοβαρότητα και η πειθαρχία είναι τα τρία στοιχεία που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα στην Τούμπα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Βαγγέλης Νάστος…

«Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Την Κυριακή παίζουμε με μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα που έχει και μεγάλο ρόστερ. Εμείς θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι γιατί θέλουμε ενόψει των play off να είμαστε κοντά στην βαθμολογία με τον ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό και όσο γίνεται πιο μακριά από τον Αστέρα Τρίπολης. Πάμε να κερδίσουμε και αυτό το ματς και το επόμενο με τον Πανθρακικό για να μπούμε καλά βαθμολογικά στα play off.

Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Όταν παίζουμε στην Τούμπα, έχουμε πολύ καλή απόδοση και ατομικά και ομαδικά κι ελπίζω να ισχύσει αυτό και την Κυριακή. Βέβαια πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, σοβαροί, πειθαρχημένοι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να σε τιμωρήσει, κάτι που δεν το θέλουμε, γιατί θα ξεφύγει πολύ στην βαθμολογία και θα έχουμε μειονέκτημα στα play off. Οπότε βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής, να πάμε σοβαρά πειθαρχημένα και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα δύσκολο παιχνίδι μεσοβδόμαδα με τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να είναι κάποιοι παίκτες κουρασμένοι. Αλλά έχουν μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ, οπότε δε νομίζω ότι θα τους επηρεάσει τόσο πολύ. Για το δεύτερο ματς θα έχουν χρόνο ξεκούρασης. Τους ενδιαφέρει πολύ το παιχνίδι με μας, γιατί θέλουν να μπουν όσο καλύτερα γίνεται στα play off.

Είναι ματς στο οποίο σίγουρα ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας και να βάλει γρήγορα ένα γκολ για να μπορέσει να το κρατήσει. Εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε ότι κάνουμε σε όλα τα γήπεδα, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Είναι σημαντικό αυτό. Ευκαιρίες θα μας δοθούν και αν τις κάνουμε γκολ, μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα