Ο Κάμπελ… έφερε κράξιμο στον Βενγκέρ!

Η ήττα-σοκ με 3-2 από τη Στόουκ Σίτι και η σπασμωδική αντίδραση του Αρσέν Βενγκέρ να χρησιμοποιήσει τον… αραχνιασμένο Τζόελ Κάμπελ, μόλις τρία λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα, είχαν ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα των οπαδών της Άρσεναλ προς τον Αλσατό τεχνικό!

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν αποκλείεται να αποτελέσει ακόμη και παρελθόν από τον πάγκο των «κανονιέρηδων», μετά τη συνεχιζόμενη αγωνιστική κρίση που διέρχεται η ομάδα του. Ο ίδιος δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει και καταφεύγει σε σπασμωδικές κινήσεις, προκαλώντας το μένος των Λονδρέζων οπαδών στο πρόσωπό του.

Ο Γάλλος προπονητής και ορισμένοι εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας δέχθηκαν φραστική επίθεση από μεγάλη μερίδα οπαδών που τους περίμενε έξω από τα αποδυτήρια. Τα «λαϊκά δικαστήρια» που στήθηκαν αποφάνθηκαν ότι πρέπει να φύγει ο Βενγκέρ, διότι, πλέον, δεν έχει να δώσει κάτι άλλο στην ομάδα, ενώ το… μπαλάκι πήρε και αρκετούς παίκτες, οι οποίοι τα… άκουσαν για τα καλά.

Μάλιστα, στο στόχαστρο των Άγγλων βρέθηκε και ο Τζόελ Κάμπελ, τον οποίο οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» καλούσαν να φύγει τον Γενάρη, ώστε να τους… απαλλάξει από την παρουσία του, αλλά να βρει και ο ίδιος τον δρόμο του στην καριέρα του!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από τη Μεγάλη Βρετανία, η διοίκηση του συλλόγου θα συνεδριάσει εκτάκτως και ενδέχεται να αποφασίσει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βενγκέρ, αν όχι το αμέσως επόμενο διάστημα, οπωσδήποτε όμως για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα