Πανστρατιά για να μείνει ζωντανός ο Όμιλος

Ούτε δευτερόλεπτο δε θέλουν να χάσουν στον ΟΦΗ προκειμένου η μεγάλη επαρχιακή ελληνική ομάδα να θωρακιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο εν’ όψει των μελλοντικών της υποχρεώσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Όμιλος κινείται σε πολλά μέτωπα παράλληλα σε μία προσπάθεια να έχουν διευθετηθεί όλα τα προβλήματα μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, προκειμένου τότε η διοίκηση –όποια κι αν είναι η σύνθεσή της– να είναι απρόσκοπτη και τοποθετημένη σε τροχιά, ανεξάρτητα αν αυτή θα έχει αφετηρία τη Football League ή τη Football League 2.

Ο Νίκος Μαχλάς ως προμετωπίδα αυτή τη στιγμή του ΟΦΗ θα βρίσκεται εντός των ημερών στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και να συζητήσει μαζί του τα πάντα σχετικά με την ομάδα και κυρίως να κατανοήσει πλήρως τις προθέσεις της κυβέρνησης για τις ομάδες που υποβιβάζονται εθελούσια στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Πριν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου, τον πρόεδρο του συντοπίτη Εργοτέλη, Γιάννη Δασκαλάκη και το βουλευτή Ηρακλείου Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη!

Ο βουλευτής, μάλιστα, εξήγησε πως θα στηρίξει με σθένος όλες τις ομάδες της Κρήτης και πως δεν θα επιτρέψει, όσο περνάει από το χέρι του, να αδικηθούν οι σύλλογοι του νησιού, όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν. Πρόκειται σίγουρα για μία στήριξη που την είχαν ανάγκη οι άνθρωποι του ΟΦΗ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση και του Εργοτέλη!

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Ομίλου δραστηριοποιούνται είναι δείγμα του ότι η ομάδα θα μείνει δυνατή όπου κι αν αγωνιστεί του χρόνου και μένει να ξεκαθαριστεί υπό ποιες συνθήκες και από ποια κατηγορία θα ξεκινήσει ο ΟΦΗ την προσπάθειά του να ανέλθει και πάλι στις πρωταγωνιστικές θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, να διεκδικήσει και να πάρει τίτλους και να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη, όπως έκανε κάθε φορά που έπαιζε εκτός συνόρων! Η ανάγκη για βαθμούς στην Ευρώπη είναι τεράστια αυτή την περίοδο και είναι πραγματικά κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ομάδες με πολύ κόσμο που στο παρελθόν τιμούσαν την Ελλάδα με την παρουσία τους εκτός συνόρων, να μην ανήκουν πλέον στον αφρό…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα