Παπάζογλου: «Σωστή επιλογή για μένα ο Ατρόμητος»

Απόλυτα σωστή χαρακτήρισε την επιλογή του να μεταγραφεί στον Ατρόμητο ο σκόρερ της χθεσινής νίκης των Περιστεριωτών επί του Πλατανιά, Θανάσης Παπάζογλου.

Ο υψηλόσωμος φορ μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FMμίλησε ακόμα και για τις διαφορές της τωρινής του ομάδας συγκριτικά με τον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι ο Ατρόμητος είναι ένα επίπεδο πάνω από τους Κρητικούς.

Αναλυτικά:

-την επιλογή του να συνεχίσει στον Ατρόμητο: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είναι μια επιλογή που θεωρώ σωστή. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία τα τελευταία χρόνια και διαθέτει ό,τι χρειάζομαι εγώ σαν παίκτης για να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο».

-την επιθετική παραγωγή του Ατρομήτου: «Ο Ατρόμητος παίζει καλό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να παίξει μπάλα, όχι μόνο να πάρει αποτελέσματα. Χθες το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε λήξει μεγαλύτερο σκορ. Είναι αρχή του πρωταθλήματος, ο κόσμος σίγουρα θέλει γκολ και πιστεύω πως αν η ομάδα δέσει-γιατί έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα-θα δούμε καλά πράγματα στο γήπεδο».

-τις διαφορές ΟΦΗ και Ατρομήτου: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με βαρύτητα, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε μεγάλα προβλήματα. Αυτή την περίοδο ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που βρίσκεται μια κλάση παραπάνω».

-τις προσωπικές του βλέψεις: «Θέλω κι εγώ μέσα από την ομάδα να πετύχω. Στόχος μου είναι να είμαι αν όχι πρώτος, στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος κι αν πετύχω κάτι τέτοιο, θα συνεπάγεται πιθανότατα και την κλήση μου στην Εθνική, κάτι που αποτελεί όνειρο για μένα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα