Ποινή φυλάκισης 7 μηνών σε Ελληνίδα τραγουδίστρια

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Η Έλλη Κοκκίνου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για παραβίαση δικαστικής απόφασης και μάλιστα, χωρίς εκείνη να έχει την παραμικρή ιδέα.

Το Πλημμελειοδικείο της Αθήνας καταδίκασε σε επτά μήνες φυλάκιση την Έλλη Κοκκίνου, για μία υπόθεση που εκείνη πίστευε πως έχει τελειώσει, καθώς επρόκειτο για τις δικαστικές διαμάχες που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη. Ωστόσο, οι δύο πρώην σύζυγοι τα βρήκαν και έχουν μία αρμονική σχέση για το καλό του γιου τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου.

Ο ίδιος ο σύζυγός της είχε δηλώσει σε πρόσφατο δικαστήριο, προκειμένου να λήξει το θέμα: «Οι σχέσεις μας με την κ. Κοκκίνου έχουν αποκατασταθεί. Στις 17 Ιουλίου του 2010, αν και ήταν υποχρεωμένη να μου παραδώσει το τέκνο μας, δεν το παρέδωσε. Τότε όμως ήταν μια περίοδος εντάσεων και παρεξηγήσεων.

Υπήρξε και μια λάθος συνεννόηση σχετικά με το πότε θα δω το παιδί. Δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους της».

Ωστόσο, σε ένα δικαστήριο που έγινε λίγες ημέρες αργότερα, καμία πλευρά δεν εμφανίστηκε με αποτέλεσμα το δικαστήριο να δικάσει την υπόθεση ερήμην της κατηγορουμένης και να την καταδικάσει τελικά σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Φυσικά, η κ. Κοκκίνου δεν είχε καμία ενημέρωση και έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε για την απόφαση του δικαστηρίου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα