Πολυτιμότερος του Παναιτωλικού ο Ντε Μπλάσις

Το βραβείο του ως MVP της αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα του Παναιτωλικού, παρέλαβε την Παρασκευή (16/5) ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, εξαργυρώνοντας – έστω και ηθικά – την πολύ καλή του παρουσία στο σύλλογο του Αγρινίου.

Η διάκριση του Αργεντινού έχει ιστορική σημασία, καθώς είναι η πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο συγκεκριμένος θεσμός, τον οποίο θα καθιερώσουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Κατά τη βράβευσή του, ο Αργεντινός δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για το βραβείο, αλλά και για την προσπάθεια που κάναμε με τους συμπαίκτες μου και τα όσα καταφέραμε αυτή τη χρονιά. Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο αυτό στους φίλους μου στην Αργεντινή, αλλά και σε αυτούς που βρίσκονται εδώ, όπως και στους συμπαίκτες μου, με τους οποίους καταφέραμε πολλά πράγματα φέτος. Πιστεύω πώς το καλύτερο μου παιχνίδι φέτος ήταν αυτό εναντίον του Ολυμπιακού. Έχει μείνει ένα δύσκολο παιχνίδι στο Περιστέρι, αλλά ξέρουμε πώς όλα είναι στο χέρι μας και θα κάνουμε τα πάντα σε αυτά τα 90 λεπτά για να τερματίσουμε δεύτεροι στα play off».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα