Μαζί στο Βελλίδειο Σαμαράς-Καραμανλής, τους αποθέωσαν οι Νεοδημοκράτες

Αναγνωρίζουν την προσφορά τους και τη συνεπή στάση τους στη Συμφωνία των Πρεσπών

Αποθεωτικής υποδοχής έτυχαν χθες προσερχόμενοι στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη οι δύο πρώην πρόεδροι της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργοί. Ο λόγος για τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι απολαμβάνουν την αγάπη των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί διακρίνονται για τη σταθερή προσήλωσ΄ή τους στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την ταχεία οικονομική ανάπτυξη στηρίζοντας τον άνθρωπο. Επίσης και οι δύο στις θητείες τους είχαν να επιδείξουν σημαντική επιτυχία στην προσπάθεια στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Όμως γι’ αυτό που όλοι οι νεοδημοκράτες τους αγαπούν είναι για τη συνεπή τους στάση στο θέμα της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Έτσι, λοιπόν, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο Κώστας Καραμανλής στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τις όποιες διαφωνίες έχουν σε ό,τι αφορά τη στρατηγική και τον τρόπο για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε η οικονομία να επιστρέψει στην ανάπτυξη. Όμως και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί έχουν ξεκαθαρίσει στον κ. Μητσοτάκη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα μνημόνια που προκύπτουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών. Κάτι που είναι γνωστό τοις πάσι και γι’ αυτό οι Θεσσαλονικείς τους αποθέωσαν.

Να σημειωθεί ότι οι δύο πρώην αρχηγοί τής Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργοί προσήλθαν μαζί στο Βελλίδειο και, όπως ήταν απόλυτα λογικό, μόνο που τους είδαν οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ένιωσαν ανάταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα