Έμεινε στο «κόλπο» της πρόκρισης η ΑΕΛ (video)

Έναν «υγιεινό περίπατο» έκανε στο «AEL FC Arena» απόψε (30/10) η ΑΕΛ, για τη δεύτερη αγωνιστική του 8ου ομίλου στο κύπελλο. Νίκησε τον Ηρόδοτο με 4-1 και διατηρεί «ζωντανές» βλέψεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε αντίθεση με την ομάδα από την Κρήτη, η οποία την επόμενη αγωνιστική θα αποχαιρετήσει -για φέτος- τη διοργάνωση.

Οι «βυσσινί», όπως δείχνει και το αποτέλεσμα, δε δυσκολεύτηκαν -παρά τις πολλές αλλαγές στην 11άδα τους- να φτάσουν στην ευρεία επικράτηση. Με σκόρερ τους Νούνιτς (22′, 69′) και Μπαργκάν (56′, 63′). Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Μασάδο (79′).

Έτσι, η ΑΕΛ πανηγύρισε την κατάκτηση των τριών πρώτων της βαθμών στον όμιλο. Όσους έχουν και οι Απόλλωνας Καλαμαριάς, Πανιώνιος που θα αναμετρηθούν αύριο (31/10), ενώ στην τελευταία θέση είναι ο Ηρόδοτος χωρίς πόντο. Στην επόμενη τρίτη και τελευταία αγωνιστική θα παίξουν Απόλλωνας Καλαμαριάς-ΑΕΛ και Ηρόδοτος-Πανιώνιος.

ΑΕΛ (Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75’ Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (60’ Χοτζάλι), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66’ Φρίουι).

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73’ Δαμιανάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (71’ Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66’ Αμαραντίδης), Μάκο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα