Διεκόπη για τις 4 Νοεμβρίου η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη με την ΑΕΚ

Οι ίδιοι δικαστές, σε βάρος των οποίων έχει κατατεθεί αγωγή από συνήγορο της υπόθεσης, θα συνεχίσουν να… δικάζουν τη δικογραφία για υπεξαίρεση στην ΑΕΚ με βασικό κατηγορούμενο τον Μάκη Ψωμιάδη.

Κι αυτό γιατί οι συνάδελφοι τους -δικαστές οι οποίοι δίκασαν την αίτηση αποχής που υπέβαλλε όλη η σύνθεση της έδρας στη δίκη για την ΑΕΚ, εξαιτίας της αγωγής που κατατέθηκε σε βάρος τους, έκριναν ότι δεν… υπάρχει κανένα πρόβλημα και την απέρριψαν. Μετά από αυτή την εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης διακόπηκε για τις 4 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι την αγωγή για «προσβολή προσωπικότητας» σε βάρος των δικαστών είχε καταθέσει ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης (του κατηγορούμενου Χαρίλαου Ψωμιάδη) Νίκος Αντωνιάδης καθώς ή έδρα του δικαστηρίου είχε κατηγορήσει συλλήβδην του συνηγόρους για καταχρηστική άσκηση δικαιώματος επειδή αρνούνταν να παραστούν στο δικαστήριο εφόσον μετά από συνεχόμενες διακοπές η υπόθεση δεν είχε καν εκφωνηθεί.

Οι δικηγόροι τήρησαν αυτή τη στάση τηρώντας απόφαση του Συλλόγου τους που ορίζει ότι μια υπόθεση αναβάλλεται εάν μετά από δύο συνεχόμενες διακοπές των συνεδριάσεων δεν έχει εκφωνηθεί.

Διαβάστε επίσης