Η… ορφάνια της Δήμητρας Λιάνη (που δεν της αρέσει κανείς για αρχηγός του ΚΙΝΑΛ)

«Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι παπανδρεϊκός» ξεσπάθωσε η Μιμή

Όλα τα είχαν στο ΚΙΝΑΛ –το πρώτο αίμα χύθηκε την προηγούμενη Κυριακή στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής–, η Μιμή τούς έλειπε.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Λιάνη, που μετά από πολύ καιρό βγήκε στο γυαλί (σ.σ. έδωσε συνέντευξη στο Mega) και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις εσωκομματικές κάλπες που θα βγάλουν τον επόμενο αρχηγό του Κινήματος.

Αν έχετε απορία με ποιον από τους τέσσερις υποψήφιους συντάσσεται η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, η απάντηση είναι «με κανέναν». Όσο για τον λόγο; «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι υποψήφιοι είναι πολιτικά παιδιά του Σημίτη», ξεσπάθωσε η Μιμή και συνέχισε:

«ΚΙΝΑΛ και Ανδρέας είναι παρασάγγας μακριά. Δεν υπάρχει τίποτα παπανδρεϊκό. Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι παπανδρεϊκός. Όταν γράφει στο ίντερνετ ότι είναι καλό να ψηφίσουμε το Ποτάμι, τι σχέση έχει αυτό; Όταν συγχαίρει τον Τσίπρα για την προσπάθειά του για τις Πρέσπες, ξεχνάμε τι έλεγε ο Παπανδρέου για τις Πρέσπες; Ο Ανδρέας δεν θα το δεχόταν. Κανείς από τους υποψήφιους δεν είναι ικανός να γίνει αρχηγός του ΚΙΝΑΛ».

Το… μαρθαβουρτσικό, πάντως, το φύλαγε για το τέλος. «Πολιτικά», κατέληξε η Δήμητρα, «είμαι ορφανή αυτήν τη στιγμή, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ».

Ούτε στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν, πάντως, διάθεση να ασχοληθούν μαζί της…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα