ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΑ… ΧΗΜΙΚΩΝ

Σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που προσήλθαν μαζικά να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, βρέθηκαν 30-40 κουκουλοφόροι, οι οποίοι προσήλθαν με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια. Αυτοί δεν είχαν σχέση με τους ανθρώπους που είχαν πάει με τα παιδιά τους, κρατώντας ελληνικές σημαίες, φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας κι έψαλλαν τον εθνικό ύμνο.

Αντί να υπάρξει μέριμνα αυτοί οι λίγοι τραμπούκοι να συλληφθούν και να τους βγάλουν τις κουκούλες-αν και στους κουκουλοφόρους η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση αν λάβουμε υπ’ όψιν τους προστατευόμενους μάρτυρες της NOVARTIS-οι αστυνομικοί άρχισαν να ρίχνουν αδιακρίτως χημικά.

Τα στιγμιότυπα απ’ την τηλεόραση έδειχναν όλο το χώρο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη να είναι τίγκα στα χημικά. Τα χημικά αυτά που εκτοξεύθηκαν είχαν άμεση επίδραση κυρίως σε ηλικιωμένους και παιδιά, ένα εκ των οποίων πήρε στην αγκαλιά του ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος παρακολουθούσε το συλλαλητήριο από την είσοδο της «Μεγάλης Βρετάνιας» και το έβαλε στο ξενοδοχείο προκειμένου να μπορέσει ν’ αναπνεύσει και να σταματήσει να κλαίει.

Η βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη-που πάντα εμφανίζεται σε ανάλογες διαδηλώσεις- προπηλακίστηκε από τους γνωστούς αγνώστους και χάρη σε κάποιους αστυνομικούς γλίτωσε αφού την οδήγησαν εντός του ξενοδοχείου «Αμαλία».

Η ευθύνη για όλ’ αυτά βαραίνει ακέραια τους επικεφαλής των μέτρων αστυνόμευσης για το συλλαλητήριο και βέβαια την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Και αυτό γιατί τα μέτρα που ελήφθησαν οδήγησαν και στον τραυματισμό 25 αστυνομικών που και αυτοί υπήρξαν θύματα μιας κακοσχεδιασμένης περιφρούρησης ενός συλλαλητηρίου.

Αναφερόμαστε στην ηγεσία της Αστυνομίας, η οποία ξεκίνησε να δίνει αριθμό διαδηλωτών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο 100.000 κόσμου και στη συνέχεια έπεσε στις 60.000, όταν μόνο τα πούλμαν που είχαν έλθει στην Αθήνα από την Περιφέρεια μετέφεραν 250.000 πολίτες. Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν οι χιλιάδες που ήλθαν με πούλμαν, πλοία, αεροπλάνα και βέβαια οι Αθηναίοι που συμμετείχαν δίνοντας βροντερό παρών.

Δύο εφημερίδες σήμερα το «Πρώτο Θέμα» και ο «Ελεύθερος Τύπος», παρουσίασαν γκάλοπ όπου το όχι στη συμφωνία των Πρεσπών ανέρχεται σε ποσοστό 66% και 69% αντίστοιχα. Οι φιλοσυριζαϊκές εφημερίδες δεν παρουσίασαν κανένα γκάλοπ, ώστε να «επαληθευτεί» η κρίση του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή ότι τα γκάλοπ είναι κατασκευασμένα. Έτσι λοιπόν έχουμε το 70% των Ελλήνων να λέει όχι στη συμφωνία των Πρεσπών και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να προσπαθεί να την περάσει από την Βουλή, «κλέβοντας» βουλευτές από άλλα κόμματα διατηρώντας τους αποστάτες σε Υπουργικές θέσεις, φτάνοντας μετά βίας τους 151, χωρίς δημοψήφισμα. Την ίδια ώρα ακόμη και οι «αντίπαλοί» μας Σκοπιανοί έβαλαν ως όριο τα 2/3 της Βουλής κι έκαναν δημοψήφισμα.

Αυτή είναι η Συριζαϊκή Δημοκρατία…

Διαβάστε επίσης