Στην κατοχή του Έπσταϊν sex tapes του πρίγκιπα Άντριου, του Ρίτσαρντ Μπράνσον και του Κλίντον

Νέες αποκαλύψεις στο φως - Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι ο παιδόφιλος εκατομμυριούχος "κρατούσε γερά" τους διάσημους φίλους του

Ο Τζέφρι Έπσταϊν κατέγραφε κρυφά κασέτες σεξουαλικού περιεχομένου με τον πρίγκιπα Άντριου, τον επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον και το Μπιλ Κλίντον, όπως υποστηρίζουν τα τελευταία έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Η Σάρα Ράνσομ, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση, υποστήριξε γραπτά ότι ο παιδόφιλος εκατομμυριούχος κατέγραφε κρυφά τους τρεις άνδρες.

Τα εν λόγω αποσπάσματα, αναφέρει η Daily Mail, επισημάνθηκαν από εταιρεία που εκπροσωπεί τον δικηγόρο του Έπσταιν, Άλαν Ντέρσοβιτς, για να καταδείξει ότι η Ράνσομ «προφανώς στερείται αξιοπιστίας».

Εν τω μεταξύ, σε άλλο έγγραφο, που ήδη είχε δοθεί στη δημοσιότητα, η Ράνσομ έγραφε: «Όταν η φίλη μου είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο Τζέφρι σε κάθε περίπτωση είχε βιντεοσκοπήσει τις επαφές».

Πρόσθετε η ίδια ότι «Δόξα τω Θεώ, [η φίλη μου] κατάφερε να αποκτήσει κάποια πλάνα από τις κασέτες σεξ, στις οποίες αναγνωρίζονται καθαρά τα πρόσωπα του Κλίντον, του πρίγκιπα Άντριου και του Μπράνσον που είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της. Αρκετά απογοητευτικό ότι ο Έπσταϊν δεν φαινόταν σε κανένα από τα πλάνα – ήταν έξυπνος!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα