Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου «ΑννάΚατα»

Η Εμπειρία Εκδοτική και η Άννα Τσιάλτα σας προσκαλούν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «ΑννάΚατα» την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στην Αρχιτεκτονική Ελλασιδών 6 στο Γκάζι στις 20.00 μμ.

Για το βιβλίο αλλά και την συγγραφέα θα μιλήσουν η Μαρία Καρβέλα (εκδότρια), η  Αναστασία Κορινθίου ( Δημόσιες Σχέσεις Εμπειρία Εκδοτική) καθώς και οι Μεγακλής Βιντιάδης  (σκηνοθέτης), Σύλβια Αντώναρου (Πρόεδρος Συλλόγου “Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με ειδικές Ανάγκες – Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι”), Χριστιάνα Μήλλα (κλινική ψυχοθεραπεύτρια), Μαίρη Μπάρκουλη και ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης!

Την παρουσίαση του βιβλίου έχει αναλάβει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο σόουμαν Διονύσης Ζάχος. Η αγαπημένη Γεωργία Ράππου, καλλιτέχνης γυναίκα μουσικός, θα κάνει έναρξη με το βιολί της στις απίθανες μουσικές που διάλεξε για την παρουσίαση. Ο DJ Θόδωρης Κωστάκης έχει αναλάβει την μουσική επιμέλεια της βραδιάς με τις μουσικάρες του. Η Σύλβια Αντώναρου επιμελήθηκε την οργάνωση του χώρου.

Το βιβλίο λοιπόν αυτό έχει να κάνει με τις Ατάκες και το χιούμορ της Άννας Τσιάλτα που λίγο-πολύ όσοι την γνωρίζουν ξέρουν καλά τι θα διαβάσουν. Ένα βιβλίο που η «Εμπειρία Εκδοτική» έφτιαξε με πολύ μεράκι και αγάπη και θέλουμε όλοι να αγαπήσετε και να γελάσετε με την καρδιά σας.

Μέσα από αυτό το βιβλίο θα θυμηθείτε, θα νιώσετε, θα γελάσετε, θα καταλάβετε τι σκεφτόμαστε όταν αυτοσαρκαζόμαστε και ίσως τα συναισθήματά σας, διαβάζοντας λίγο το βιβλίο, να σας κάνουν να κλάψετε, αλλά και να νιώσετε δυνατοί αφού θα διαβάσετε ατάκες που έχετε σκεφτεί ίσως και ξεστομίσει πολλές φορές στην ζωή σας.

Ατάκες και φράσεις που σας θυμίζουν αυτό που σκεφτήκατε, την ιστορία που είδατε, που ίσως ζήσατε, ή απλά τολμήσατε να σκεφτείτε με αυτό το μυαλό μας που κάποιες φορές είναι τόσο τολμηρό, πονηρό, καθαρό αλλά και περίεργο όσο δεν φανταζόμαστε και μας ταξιδεύει πάντα εκεί που θέλουμε (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο)!

Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε την δική σας ιστορία… την δική σας ατάκα και ίσως την δική σας ζωή που λίγο-πολύ την έχετε κάνει Αννάκατα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα