Καθημερινή ενημέρωση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να διορθώσει την ανοησία του, με μία καινούργια ανοησία…»

Άμεση ήταν η απάντηση της κυβέρνησης και του Σίμου Κεδίκογλου στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη για τη μαύρη και αδήλωτη εργασία. (ο κ. Στρατούλης κατηγόρησε τον κ. Κεδίκογλου ότι ψεύδεται και συκοφαντεί ασυστόλως. 

Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε τα ακόλουθα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του κ. Στρατούλη, επιδιώκει να διορθώσει την ανοησία του για την ανασφάλιστη εργασία, με μία καινούργια ανοησία, ακόμα μεγαλύτερη και περισσότερο επικίνδυνη.

Αφού δηλώνει ότι θα τελικά θα ψηφίσει τη διάταξη, που μέχρι χθες κατήγγειλε, τώρα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έφτασε την «ανασφάλιστη εργασία» στο 40%!

Σύμφωνα, λοιπόν με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα δεν έχει ούτε έναν πραγματικά άνεργο! Διότι εφόσον οι απασχολούμενοι ξεπερνούν τα 3.360.000 (σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ) και οι εργαζόμενοι, αλλά ανασφάλιστοι και αδήλωτοι, για τον κ. Στρατούλη «ξεπερνούν το 40%», δηλαδή τους 1.450.000, αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο «εξαφανίστηκε» η ανεργία αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε και «πλεόνασμα» εργαζομένων.

Η θέση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ πέραν της έλλειψης σεβασμού προς τους άνεργους συμπολίτες μας, είναι και άκρως επικίνδυνη, εφόσον εκφράζεται από τον κ. Τσίπρα και τα στελέχη του και στο εξωτερικό. Ιδιαίτερα, αυτή την περίοδο όπου η χώρα μας δίνει σκληρή μάχη στην Ευρώπη για να εξασφαλίσει γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας, ειδικά των νέων ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης