Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Κουτρομάνος

Την αισιοδοξία του για την συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κουτρομάνος, μετά τη σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ταλαντούχου παίκτη στον NovaΣΠΟΡ FM:
«Από την αρχή της χρονιάς είμαστε ταπεινοί, τα αποτελέσματα μας κάνουν να σκεπτόμαστε το κάτι παραπάνω. Η επιτυχία είναι συλλογική. Είμαστε ομάδα δεν ξεχωρίζει κάποια θέση και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Έχουμε δουλέψει πολύ στη φυσική κατάσταση στη προετοιμασία και δουλεύουμε και τώρα. Έχουμε επικεντρωθεί τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό τρανζίσιον, όταν χάνουμε τη μπάλα προσπαθούμε να τη κερδίσουμε ξανά όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Μάκης Χάβος ζητά να είμαστε ταπεινοί και να προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η γρήγορη παραμονή. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι με σοβαρότητα μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, αλλά δεν λέμε ότι πάμε για play-off . Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και αν φτάσουμε στα play-off τότε αλλάζει.

Η ΑΕΚ έχει φτιάξει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με νέους ηλικιακά παίκτες. Δεν θα έχει πρόβλημα για την άνοδο και θα διεκδικήσει και το Κύπελλο Ελλάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα