Επαγγελματικά συμβόλαια σε τρεις νεαρούς ο Αστέρας

Στην προώθηση τριών νεαρών ποδοσφαιριστών στη μεγάλη ομάδα προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, Οι Κώστας Χρήστου, Παναγιώτης Γκρόσιος και Άγγελος Ζήσης υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια και παρουσιάστηκαν από το σύλλογο της Αρκαδίας.

Ο Κώστας Χρήστου δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:
«Είναι πολύ σημαντικό να γίνεσαι επαγγελματίας σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο, ωστόσο τώρα γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί πρέπει να δουλέψω περισσότερο προκειμένου να πείσω τον προπονητή μου να μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν για να φτάσω στην πρώτη ομάδα του Αστέρα και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ στο γήπεδο για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους».

Ο Παναγιώτης Γκρόσιος με τη σειρά του είπε:
«Ο πρώτος μου στόχος έγινε πραγματικότητα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι έγινα επαγγελματίας στον Αστέρα, αλλά ταυτόχρονα με γεμίζει και ευθύνες, στις οποίες θα Cleansing crisis is when the body reacts to the sudden release of stored toxins and is actually a sign that the buy-detox.com is working. προσπαθήσω να ανταποκριθώ. Υπόσχομαι πώς θα δουλέψω σκληρά καθημερινά στην προπόνηση για να μπορέσω να παίξω στην πρώτη ομάδα του Αστέρα, δικαιώνοντας όλους εκείνους τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

Τελευταίος έκανε δηλώσεις ο Άγγελος Ζήσης, ο οποίος τόνισε:
«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που έγινα επαγγελματίας στον Αστέρα. Ο πρωταρχικός μου στόχος από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα επετεύχθη. Από δω και πέρα, θα συνεχίσω την προσπάθεια μου και την σκληρή δουλειά για να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνέβαλαν να φτάσω μέχρι εδώ και τους υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατό για να τους δικαιώσω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα