Κλότσησε την ευκαιρία η ΑΕΚ, 2-2 με τη Ριέκα

Τη σπουδαία ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ μία αγωνιστική πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων πέταξε στα… σκουπίδια η ΑΕΚ, που παραχώρησε ισοπαλία (2-2) στην Ριέκα μπροστά σε 25.000 οπαδούς της στο ΟΑΚΑ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να μην ηττηθούν την τελευταία αγωνιστική στη Βιέννη από την Αούστρια, προκειμένου να συνεχίσουν στην Ευρώπη και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η Ένωση ήταν απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο και οι Κροάτες με δύο γκολ του Γκοργκόν (8’, 26’) έδειχναν ικανοί να πετύχουν μία τεράστια έκπληξη.

Το γκολ του Αραούχο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (1-2) ήταν η αρχή της αντεπίθεσης για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που έφερε το ματς στα ίσα (2-2) με τον Χριστοδουλόπουλο στο 55’. Στο διάστημα που απέμενε η ΑΕΚ πίεσε για την ολική ανατροπή αλλά στην κορυφαία στιγμή της στο 89’ με πρωταγωνιστή τον Αραούχο, το δοκάρι γλίτωσε τη Ριέκα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο (30′ Λιβάγια), Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Γαλανόπουλος (68′ Κονέ), Σιμόες, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος (85′ Πατίτο), Αραούχο.

ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ): Πρσάλκο, Ζούτα, Ζούπαριτς, Ακόστι (60′ Κβρέζιτς), Γκαβράνοβιτς (81′ Χούλιτς), Ελέζ, Γκοργκόν, Πάβισιτς (90′ Τσρίνιτς), Μάλες, Μπράνταριτς, Βέσοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα