Κράτησε Μακρή για δύο χρόνια ο ΟΦΗ!

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μακρή προχώρησε η ομάδα του ΟΦΗ, κλείνοντας μία πολύ σημαντική εκκρεμότητα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 29άχρονος μέσος υπέγραψε για δύο χρόνια, δηλώνοντας, αμέσως μετά την οριστικοποίηση της νέας του συνεργασίας με τους Κρητικούς, πως οι βάσεις για να πάει πιο ψηλά η ομάδα, έχουν μπει. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στον ΟΦΗ, ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή. Έχω αγαπήσει την ομάδα και το κόσμο και θέλω στα επόμενα δυο χρόνια να ζήσω ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με τον ΟΦΗ. Οι βάσεις έχουν μπει και η ομάδα σύντομα θα βρεθεί ακόμα πιο ψηλά».

Παράλληλα, η διοίκηση του Ομίλου συνεχίσει τις επαφές της για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Σημαντικό μερίδιο έχει αναλάβει ο νέος προπονητής, Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με ιταλικούς συλλόγους. Μία περίπτωση που απασχολεί έντονα τον Ιταλό κόουτς, είναι εκείνη του Βαρέλα, ο οποίος παραχωρείται δανεικός από την Παλέρμο. Ο Γκατούζο είναι σε θέση να εγγυηθεί στους παίκτες του καμπιονάτο, ότι θα έχουν την ευκαιρία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός που διευκολύνει αρκετά στην υλοποίηση του σχεδιασμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα