Τσατάλια τα νεύρα του Άρη…

Ευτυχώς που ο διευθυντής τού flash.gr και ευγενής και έμπειρος είναι και εξηγήθηκε καταλλήλως. «Δεν μίλησα για το δικό σας ύφος», απάντησε συγκεκριμένα ο Γ. Καραμέρος,

Το ότι ο Άρης Πορτοσάλτε πέταξε τη μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό με την οποία έβγαινε ανελλιπώς στο πλατό του ΣΚΑΙ μάλλον θα χώραγε σε μιντιακή στήλη και όχι σε (παρα)πολιτική. Ένεκα όμως που η αφεντιά του διευθύνοντος συμβούλου του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού καναλιού του Φαλήρου, όταν πρόκειται για τον Πολάκη ξεφεύγει –όπως όλοι μας από τα καθιερωμένα– δεν ήταν δυνατόν να ξεφύγει από το μικροσκόπιο των κοριών της «Α».

Δεν είναι μόνο ο copy paste συλλογισμό Σκυλακάκη που έκανε ο Άρης, ότι δηλαδή οι φτωχοί μεροκαματιάρηδες και συνταξιούχοι του 500ευρου δεν πρέπει να διαμαρτύρονται για την εκτόξευση της βενζίνης στα €2, γιατί απλούστατα δεν είναι «οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας», άρα δεν μετακινούνται με Ι.Χ., άρα δεν χρειάζονται καύσιμα!!!

Είναι και ο ανεξήγητος καβγάς που έστησε ως δήθεν θιγμένος σε πάνελ τού ΣΚΑΪ, όπου συμμετείχε καλεσμένος και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος. Όλα ξεκίνησαν όταν τελειώνοντας ο Πορτοσάλτε μία οργίλη τοποθέτησή του για τον Παύλο Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. το χαρακτήρισε σταλινικό κόμμα), ο Γ. Καραμέρος που τον ακολούθησε επεχείρησε με χιούμορ να χαμηλώσει την ένταση. Αναρωτήθηκε, μάλιστα, αστειευόμενος αν ο Πορτοσάλτε έλαβε κάνα λογαριασμό τής ΔΕΗ και είναι εκνευρισμένος, συμπληρώνοντας ότι «εκτός από το ύφος Πολάκη υπάρχει και το περιεχόμενο, υπάρχει και η πραγματικότητα», εννοώντας ότι πρέπει να προχωρήσει η κουβέντα στην ουσία.

Πριν καν προλάβει ο Γ. Καραμέρος να αρθρώσει άλλη λέξη ο Πορτοσάλτε ξεσπάθωσε λες και τον τσίμπησε αφρικανική μύγα. «Μισό λεπτό, αγαπητέ κύριε, γιατί εγώ επί του ύφους σας, δεν ασχολούμαι», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Παρακαλώ παρά πολύ να ανακαλέσετε. Δεν ανέχομαι, δεν ανέχομαι προσωπική κρίση για το πώς θα μιλώ από κανέναν Καραμέρο. Δεν με ενδιαφέρει κανένα χιούμορ κανένα Καραμέρου».

Ευτυχώς που ο διευθυντής τού flash.gr και ευγενής και έμπειρος είναι και εξηγήθηκε καταλλήλως. «Δεν μίλησα για το δικό σας ύφος», απάντησε συγκεκριμένα ο Γ. Καραμέρος, συμπληρώνοντας: «Μίλησα για το ύφος του κυρίου Πολάκη και έκανα χιούμορ, το οποίο έχετε απολέσει. Δεν με καταλάβατε. Θα δείτε το video και θα καταλάβετε. Θα δείτε το video στο Luben και θα καταλάβετε…».

Τσατάλια τα νεύρα του Άρη

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα