Οργή Θεοδωράκη για το “τρολάρισμα” «Ποιο Ποτάμι…;»

Το «τρολάρισμα» βουλευτή προς τον επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος ειρωνικά στην διάλυση της Κ.Ο της παράταξης   

Ολοφάνερη ήταν η οργή του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, την ώρα που μίλαγε από το βήμα της Βουλής, καθώς κάποιος βουλευτής το κόμμα του!

Να θυμίσουμε πως με την αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά, στα τέλη του προηγούμενου μήνα, είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το «τέλος» του Ποταμιού, καθώς το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη «έπεσε» κάτω από τους πέντε βουλευτές και ως εκ τούτου η Κοινοβουλευτική του Ομάδα διαλύθηκε. Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση των ΑΝΕΛ, αν διαγραφεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όπως έχει «υποσχεθεί» ο Πάνος Καμμένος.

Ας πάμε όπως στο «ζουμί» της υπόθεσης περί «τρολαρίσματος». Καθώς όπως αναφέραμε πιο πάνω ότι έχει διαλυθεί η Κ.Ο του Ποταμιού, σε αυτό βρήκε πάτημα για να «τρολάρει» ένας ή μία βουλευτής των κ. Θεοδωράκη όσο εκείνος μιλούσε από το βήμα της Βουλής!

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης είπε σε κάποιο σημείο της ομιλίας του: «Το Ποτάμι το οποίο εκπροσωπώ… Το Ποτάμι στο οποίο ηγούμαι…«. Και τότε έκανε μια διακοπή, αφού προφανώς κάποιος ή κάποια βουλευτής που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα αναρωτήθηκε… «ποιο Ποτάμι;«.

Και τότε ο κ. Θεοδωράκης, φανερά εκνευρισμένος, είπε: «Ποιο Ποτάμι ρωτήσατε;», για να συνεχίσει μετά από μια παύση δευτερολέπτων: «Θα προσπαθήσω να μην απαντήσω στις προκλήσεις. Τα κόμματα ξέρετε δεν διαλύονται με μετεγγραφές βουλευτών. Τα κόμματα τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός και διαλύονται αν δεν τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός».

Ρίχνοντας… φαρμακερές ματιές για αρκετά δευτερόλεπτα προς το σημείο από το οποίο ακούστηκε ο ειρωνικό σχόλιο, ο επικεφαλής του Ποταμιού συνέχισε την ομιλία του…

Διαβάστε επίσης