ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS: Εμφανίστηκε στην ΓΑΔΑ ο «Σαράφης»

Ο προστατευόμενος μάρτυρας δήλωσε έτοιμος να καταθέσει. Η κατάθεσή του έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας

Την εμφάνιση του έκανε πριν λίγη ώρα στη ΓΑΔΑ ο προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης Novartis, με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης»

Ο προστατευόμενος μάρτυρας δήλωσε έτοιμος να καταθέσει και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ. Και αυτό έγινε λίγες ώρες μετά την απάντηση του Άρειου Πάγου ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα καταθέσουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν.

Να υπενθυμίσουμε ότι την απάντηση αυτή έδωσε σήμερα ο εποπτεύων εισαγγελέας της Διαφθοράς, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, προς τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής, που έθεσαν χθες σχετικά ερωτήματα.

Έτσι, η κατάθεση του «Μάξιμου Σαράφη» θα γίνει με αλλοιωμένη φωνή και ηλεκτρονικά μέσα, σε διαφορετικό δωμάτιο.

Πλεύρης: «Ο δρόμος για την εξέταση άνοιξε»

Ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης δήλωσε για την υπόθεση της εξέτασης των δύο προστατευόμενων μαρτύρων: «Μετά την απάντηση του Αρείου Πάγου που επιβεβαιώνει την αρμοδιότητα της επιτροπής ανοίγει ο δρόμος και τελειώνουν οι δικαιολογίες που επιδιώκαμε. Εμείς θέλαμε εξέταση, κάποιοι θέλανε μη εξέταση. Οι δικαιολογίες τελειώσανε. Εμείς πήγαμε στον Αρειο Πάγο εμείς ζητήσαμε τη συνδρομή του. Αυτό επιδιώκαμε και πλέον ο δρόμος άνοιξε».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα