Βεργέτης: «Φοβόμαστε την ταχύτητα του Παναιτωλικού»

Στην ταχύτητα των επιθετικών του Παναιτωλικού εστιάζει την προσοχή του ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των Αρκάδων χαρακτήρισε «αφιλόξενη» την έδρα του Παναιτωλικού και δήλωσε πως η έκβαση του αγώνα θα κριθεί από την αμυντική οργάνωση της ομάδας του: «Φιλοξενούμαστε σε μία αφιλόξενη έδρα και αυτό είναι ένα δέλεαρ και θα καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Υπάρχουν κάποιες συγκυρίες να παίζουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε τους ίδιους στόχους με εμάς και στον πρώτο γύρο φάνταζε ο πιο σοβαρός μας αντίπαλος, αλλά τώρα είμαστε μπροστά. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων αλλά πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ανώτεροι.

Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη είχαμε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Αρνητικό ήταν το ότι χάναμε εύκολα την μπάλα. Το δουλεύουμε, αλλά δεν το έχουμε αποβάλει. Αυτό δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένους παίκτες και όταν παίζεις με απουσίες, επηρεάζεται η συνοχή της ομάδας. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθεί στην αμυντική οργάνωση. Όποια ομάδα βγάλει καλές άμυνες, θα σκοράρει πιο εύκολα και θα πάρει τη νίκη.

Οι δύο φορ που έχουν, ο Μπούντιμιρ και ο Μπόγιοβιτς είναι ικανοί σκόρερ και μου αρέσουν πολύ τα άκρα τους, ο Ανέν, ο Γοδόι, ο Γκάλο, ο Μπακάκης είναι καλοί παίκτες και γενικότερα είναι μια ομάδα που έχει καλές γραμμές. Περιμένω ένα παιχνίδι αρχικά κλειστό μέχρι να βρεθούν οι ισορροπίες, αλλά σταδιακά θα ανοίξει και εύχομαι να υπάρξουν αρκετά γκολ. Το μόνο που φοβόμαστε είναι η ταχύτητά τους στην επίθεση, καθώς έχουν αρκετά γρήγορους παίκτες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα