Τετ-α-τετ με Πετρούνια στον Άγ. Κοσμά είχε ο Μητσοτάκης

Με τον χρυσό ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και τη σύντροφό του (επίσης πρωταθλήτρια της γυμναστικής) Βασιλική Μιλλούση πέρασε το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε το προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, ξεναγήθηκε στους χώρους προπόνησης και μίλησε με τους δύο σπουδαίους αθλητές που φέρνουν μετάλλια στη χώρα, αλλά και άλλους αθλητές της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής.

Άκουσε από πρώτο χέρι τα καθημερινά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν για να γυμναστούν, αλλά και το ζήτημα της χρηματοδότησης των αθλητών ακόμη και με τη συμμετοχή τους σε μεγάλες διοργανώσεις. Κάτι που είχε θίξει ο Πετρούνιας και στις δηλώσεις του μετά τον πρόσφατο θρίαμβο του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Εν συνεχεία ο κ. Μητσοτάκης έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter: «Ο Λ. Πετρούνιας, η Β. Μιλλούση και πολλοί νέοι αθλητές της ενόργανης και της ρυθμικής γυμναστικής με ξενάγησαν στο προπονητικό κέντρο του Αγ. Κοσμά. Η δυναμική υπάρχει, το ταλέντο περισσεύει. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα για αυτούς που την κάνουν περήφανη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα